Dolo Group
Menu

Més reconeixements per Xavier Dolo

Més reconeixements per Xavier Dolo

L’emprenedor mataroní Xavier Dolo, pare del Kit Water Dolo segueix recollint premis i reconeixements. La setmana passada va ser seleccionat com candidat al Venture Contest, un certamen que se celebrarà el proper 19 de maig a Stuttgart, un premi centrat en tecnologia aeroespacial.

Es tracta d’un dels congressos de referència en matèria de tecnologia aplicada i la proposta de dur-hi l’invent de l’energia solar i eòlica va ser la bandera que hi va voler defensar l’Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE). De tota manera, l'invent ja li ha servit per ser un dels cinc millors d'Europa en tecnologia aplicada al medi ambient.

El Kit WaterEn els últims mesos Doló ja va presentar a un sistema per reaprofitar l'aigua que es perd pel desaigua de la dutxa i enviar-la a la cisterna del vàter. L'aparell ja està instal·lat en algunes promocions d'habitatge públic de la capital del Maresme i, segons càlculs de l'empresa, pot arribar a generar un estalvi de prop del 50% del consum d'aigua a les llars.

Link notícia original