Dolo Group
Menu

Ozó

Investigació amb productes alimentaris
Investigació amb productes alimentaris

 

Usos generals

L’ozó és un potent biocida natural (que desinfecta 15 vegades més que el lleixiu) millorant la qualitat de l’aire i de l’aigua sense danyar la seva composició. Així doncs, gràcies als seus poderosos efectes oxidants i bactericides, l’ozó s’utilitza de forma general en el tractament de les aigües i per a renovar l’aire en atmosferes confinades, i en particular per a millorar processos industrials, la seguretat sanitària i la conservació de productes alimentaris...

En qualsevol cas, el tractament amb ozó té un avantatge molt important en relació a qualsevol altre oxidant: el medi tractat no es carrega amb productes químics, ja que l’ozó es transforma en oxígen 20 segons després d’actuar.

Per a què serveix el tractament amb ozó?

MICROBICIDA. Gràcies a les seves propietats oxidants, es considera que és un dels agents microbicides més ràpid i eficaç que es coneix, contra fongs, virus, bactèries i verdet.

DESODORANT. L’acció desodorant de l’ozó resulta de gran utilitat per a tot tipus de locals d’ús públic i, en el tractament de certes olors d’origen industrial, animal, d’humitat, tabac, menjars, etc; donat que generalment els problemes d’olor acostumen a tenir un origen bacteriològic.

OXIGENANT. Gràcies al seu poder oxigenador, l’ozó contribueix a millorar la eficiència de les cèl·lules dels organismes superiors en aprofitar l’oxigen disponible (regenera productes en inici de descomposició, entre d’altres).

ESTALVI ENERGÈTIC. Una correcta aplicació de l’ozó en processos de conservació pot reduir considerablement el consum energètic de cambres frigorífiques...

PURIFICA AIGUA. Aquest biocida natural no només actúa a l’ambient, sinó que també ho fa en aigua, purificant aigües residuals, piscines, aquaris... (a més, la seva acció oxigenant revitalitza la pell, i és l’únic que pot ésser usat en aquaris, ja que el clor pot matar als peixos).

* L’equip DoloGroup som experts en aplicar ozó, i treballem amb les millors marques productores de generadors d’ozó i altres complements. Malgrat les bondats de l’ozó, una mala aplicació d’aquest gas pot comportar conseqüències contràries al resultat esperat. Si us plau, pregunteu-nos, som professionals: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

MERCAT

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA: conservació d’aliments, higienització d’àrees, reducció costos energètics, desinfecció d’utensilis...

SANITAT: desinfecció d’habitacions, desodorització de sales forenses...

HOSTELERIA: bugaderia...

LLARS I OFICINES

ESCOLES

AGRICULTURA I RAMADERIA

INDÚSTRIA