Dolo Group
Menu

Xavier Doló i Masnou

Xavier Doló i Masnou

Xavier Doló, inventor de les diverses patents, productes i solucions a mida que desenvolupa aquesta empresa. Fill d’una família d’empresaris i inventors, va començar a treballar als 12 anys reparant màquines, més tard va créixer millorant sistemes de producció, i ara ofereix els seus serveis i el seu enginy a totes aquelles empreses i associacions que vulguin augmentar rendiments i/o reduir costos.

Hola a tots,

En primer lloc us vull donar la benvinguda a casa meva, ja que aquesta web representa el meu treball construint sempre vers una mateixa idea: EL PLANETA.

Jo sempre he dit, que el que m’ha mogut a començar aquesta aventura és poder deixant als nostres fills i néts, com a mínim el mateix que hem trobat nosaltres (si pot ser millor, ja hi firmo). Per a res del món voldria que els nens del futur es trobessin sense arbres, sense aigua, sense vida. I no s’hi val tancar els ulls i escudar-se amb les culpes dels altres; jo hi vull posar el meu granet de sorra, vull mirar endavant convençut que faig tot el que puc per a millorar el món on visc. Nosaltres estem aquí de pas, tenim el territori llogat per uns pocs anys, i l’hem de millorar o deixar-lo tal i com l’hem trobat.

Et convido a tu que llegeixes aquestes línies, a que participis activament del que creguis convenient, i si vols aportar idees, suggeriments o altres apreciacions, estaré encantat de llegir i aprendre dels teus comentaris. Jo aquí hi he posat tot allò que faig, tant bé com ho he sabut fer, i sempre estic buscant com seguir ampliant els meus coneixements, i el ventall d’oportunitats a oferir.

Moltes gràcies pel teu temps. Espero que trobis allò que busques.

Atentament,

Xavier Doló

President i Cap d’R+D+i

Per fer els teus comentaris escriu a: 该Email地址已收到反垃圾邮件插件保护。要显示它您需要在浏览器中启用JavaScript。 (Secretària de Presidència)