Dolo Group
Menu

HIDROMACH DOLO (PLANTES)

HIDROMACH DOLO (PLANTES)

 

AIGUA ATMOSFÈRICA


Patent Internacional

Hidromach Dolo (Plantes) és una gran estructura que proveeix d’aigua atmosfèrica els territoris, des de 500.000m3 a 5.000.000m3 a l’any. Aquesta producció d’aigua no depèn d’estar a prop del mar (com les plantes dessalinitzadores), nosaltres només necessitem humitat, perquè transformem la humitat de l’aire en aigua per a beure, per a regar, per a indústria... o el que faci falta. Abans d’instal·lar-la, comencem fent un estudi complert i exhaustiu de les condicions climàtiques del territori i els millors recursos a disposició per a reduir costos (tant econòmics com energètics). De fet nosaltres no inventem res, el que fem és combinar tecnologia antiga amb nous avenços tecnològics, i el nostre know how és donar la combinació perfecta amb la major quantitat d’aigua possible, a menor cost, i amb els resultats més efectius i eficients possibles amb la major qualitat i menor consum. La nostra aigua (per condensació) és aigua potable mitjançant un acurat sistema de mineralització (amb aigua a la carta).

Fem el disseny del projecte d’enginyeria en concret, contractem una constructora per a fer l’estructura, instal·lem els components fent-ne la posta en marxa i, oferim el servei tècnic més proper per a dur a terme el manteniment. Tot el procés dura aproximadament un any.

AVANTATGES

La nostra aigua és potable i pot ésser utilitzada per a beure, per a regar, en canvi l’aigua dessalinitzada no és vàlida ni per a veure ni per a regar per les seves característiques residuals
Ho podem instal·lar a qualsevol lloc, altres competidors necessiten ésser a prop del mar
Oferim la millor solució per a les condicions especials de cada lloc
Altres plantes han de ser de gran escala, nosaltres en podem fer de més petites
El nostre sistema no genera residus i, és respectuós amb el Medi Ambient

MERCAT

AGRICULTURA (grans hectàrees de terreny...)
ONG's (distribució d’aigua a qualsevol ús per a països en desenvolupament)
EMBOTELLADORES (aigua a la carta per a la Indústria Embotelladora)
GOVERNS (distribució d’aigua per a la població)
INDÚSTRIA (per a netejar o produccions amb aigua)